12 augusti 2007
13:00

BK Kick

Referat: AIF Barrikaden - BK Kick

Jaha! Höstsäsongen sätter igång! Match på Mellanheden och Barrikaden har som brukligt är svårt att få ihop lag till B-lagsmatch trots att vi tränat i tre veckor redan! Kul att välkomna Tommy tillbaka och att få nittio minuter i benen igen!

Det började hyfsat med mycket bollinnehav och ett par bra uppspel. Hela laget var med på noterna även om Kick försökte slå sig fram med snabba toppforwards. Vi hade ett bra spel och det kändes bra att spela ända tills en dåligt slagen bakåtpassning blir till en framspelning och Kicks ena snabba forward sätter en tunnel på Rafael... Inte mycket att göra åt, ett individuellt misstag och ett individuellt bra avslut. 1-0 till BK Kick. Barrikaden fortsätter att kämpa på genom den första halvleken och flera farliga chanser finns att välja bland. Dan hade till exempel en skottlobb i ribban.

Andra halvlek och vi fortsätter och kämpa. Vi sa vi skulle försöka komma runt mer på kanterna eftersom deras backlinje var väl samlad i mitten. Det blev bra och vi radade upp ett par chanser på det sättet. Första målet kom just från kanten men dock på en hörna som mot första stolpen smiter igenom eftersom deras spelare där inte vågar gå på den... 1-1 och vi känner att matchen är vår igen. Ett antal byten sker och vi har fler chanser, Kick stretar emot och de kommer också igenom ett par gånger men inte längre än att de skjuter långskott och ger oss insparkar. Jag undrar om de hade en enda hörna i denna matchen?

Vi gjorde tre mål till... Dan på frispark efter petning av Martin, Tommy på skott och Kristoffer påpassligt på mållinjen efter lite grötande! Gott med tre poäng och fortfarande med i toppen!